Adella

( Voor maximaal 8 gasten : ( 7 volwassenen en 1 kinderen tot 10 jaar oud )

Deze villa bezet de middelste positie van het “ Mermaid Luxury Villas” complex recht tegenover het zwembad. Het combineert traditionele architectuur met moderne design elementen wat een zeer stijlvolle woonkamer op de 1e verdieping oplevert.
Het interieur imponeert zeker ! Attractieve gemetselde en gepleisterde inbouwbanken, een gebruiksvriendelijke gemeubileerde keuken met eetkamer en toilet. Dit alles met een droom uitzicht op de Egeische zee! De slaapkamers bevinden zich op de onderste verdieping slechts enkele meters verwijderd van het zwembad. Er is een hoofdslaapkamer grenzend aan de voortuin en het zwembad plus en tweede slaapkamer met ruime badkamer. De derde slaapkamer trekt de aandacht door middel van een afgeschermd ronde gewelfde ruimte met een enorm groot bed. In dezelfde ruimte bevinden zich 2 inbouw 1 persoonsbedden. De kamer heeft zijn eigen toegang tot het zwembad en de tuin . Ook deze slaapkamer bevat een eigen badkamer in Mykonese stijl.


De onderste verdieping heeft voor het gemak tevens een kleine kitchenette. Aan de achterkant van het huis bevindt zich een gasthuis met kitchenette, badkamer en een 2-persoonbed. Het buiten lounge terras biedt de mogelijkheid om van een verkwikkende cocktail te genieten of is een setting voor een romantisch diner bij kaarslicht. De zonsondergang vanaf deze locatie met op de achtergrond het schilderachtige Delos is een plaatje!

Villas on Socials:

FacebookTwitter-Bird-2 Instagram 

 Book online

NewsLetter

Brochure of Villas

Brochure pdf

NewsLetter

captcha

Follow us on:

likeus ok followus ok instagram ok

 EOT logo ok

Aquata ΜΗ.Τ.Ε.1173Κ91000969801

Middle Villa ΜΗ.Τ.Ε.1173Κ91000970001

Lower Villa  ΜΗ.Τ.Ε.1173Κ91000961401